Hva slags tjenester leverer dere?

Våre tjenester er film, foto og direktesendinger. Vi leverer stort sett videoer som brukes internt i bedrifter, samt i sosiale medier. Etterspørselen på fotografering er mest på produktfoto, portrettfoto og sportfoto. Livestreaming er også mest til intern bruk og sosiale medier.

Hvor fort kan dere levere?

Det kommer an på trafikken og bestillingen. Vi klarer som oftest å kaste oss rundt på et døgn. Vi foretrekker selvsagt bedre tid, men dersom det haster, får vi det alltid til.

Hvorfor er video og bilder viktig i markedsføring?

Video og bilder treffer dobbelt så mange som et vanlig tekstinnlegg. I tillegg blir hjernen enklere overbevist av video og bilder.

Hvorfor skal vi velge Megapiksel?

Vi er unge, kreative og uttrykksfulle. Som tidligere utålmodige ungdommer vet vi hva som skal til for å få seernes oppmerksomhet. Vi har – til tross for ung alder – skaffet oss lang erfaring innenfor foto.

Hvor mye koster det for…?

Vi baserer oss på timepris, og derfor vil det være vanskelig å sette en eksakt pris i forkant av et prosjekt. Vi har en lengre prisliste ut ifra ditt behov. Ta kontakt for å ta et nærmere dypdykk inn i våre prislister.

Er du interessert i våre tjenester?

Ring daglig leder, Emil Saglien Ruud på 412 07 300 – eller send en mail til emil@megapiksel.no for en uforpliktende samtale.